Over mij

Hallo allemaal, 

 

Even voorstellen. Ik ben Brenda Schrijver en ben 25 jaar. Ik woon samen met mijn vriend Rico in Vlaardingen. Daar wil ik nu mijn bedrijf verder voortzetten. Ik werk naast mijn eigen bedrijf nog in de kinderopvang. Daar werk ik nu 3 dagen en de andere dagen werk ik aan mijn bedrijf. Dit doe ik met veel liefde en plezier. 

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten; maak ik een ommetje heerlijk wandelen door de natuur of op het strand. Daar worden vaak nieuwe ideeën geboren. Ook voetbal ik nog steeds graag.

 

Hoe is nu BS knuffelpopje ontstaan. Na het overlijden van mijn lieve oma Heukelum is het ontstaan. Zij heeft mijn lievelingsknuffel na gemaakt toen ik nog klein was en zo maakte oma voor ieder kleinkind en voor iedere baby die ze kende een mooi knuffelpopje in verschillende kleuren. Nu heb ik haar stokje overgenomen. Een vriendin van mij raakte zwanger en ik wilde een leuk uniek cadeautje aan haar geven. Zo bedacht ik om een knuffeltje voor haar kleine te maken. En zo kwam van het een het ander. 

 

Na driekwart jaar ben ik ook uitgebreid met een borduurmachine om de knuffelpopjes nog persoonlijker te maken. Daar werd ook steeds wat verder uitgebreid. Zo zijn er ook slabben en sinds kort ook rompers met eigen opdruk te maken of een uit alle voorbeelden te kiezen. 

Zit er iets niet bij wat u wel graag gemaakt wilt hebben. Schroom dan niet een stuur een berichtje naar info@bsknuffelpopje.nl. Zo kunnen we samen kijken wat er mogelijk is om te maken en hoe u het graag wilt hebben. Ik ben graag met de mensen in contact voor het beste resultaat. 

 

Tegenwoordig kan ik ook logo’s ontwerpen en deze daarna op bedrijfskleding borduren. 

 

Veel kijkplezier op mijn website en hopelijk tot snel! 

 

 

Liefs Brenda Schrijver